پیام دکتر نقوی به مناسبت آغاز سالتحصیلی98 PDF پرینت پست الکترونیکی
شنبه ، 06 مهر 1398 11:11

بسمه تعالی

در این ایام که تقارن با هفته دفاع مقدس است به روح بلند رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی(ره) درود می فرستیم و یاد و خاطره شهدای انقلاب و دانشمندان شهید هسته ای کشور و شهدای دانشجو را گرامی می داریم.

سالی که به فرموده مقام معظم رهبری<<سال اقتصاد مقاومتی،اقدام و عمل>>نامگذاری شده است وظیفه پرخطری بر عهده تک تک ما دانشگاهیان است که به این امر نوید بخش و بزرگ اقدام و عمل نماییم و نباید در توسعه علم و برنامه ریزی لازم برای کیان مملکت مان از هیچ تلاش و کوششی در این راه دریغ کینم.

بر خود لازم می دانم یاد آور شوم: دانشگاه آزاد اسلامی با مساعدت مادی و معنوی بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و به پیشنهاد آیت اله هاشمی رفسنجانی (ره) و با حمایت مقام معظم رهبری پس از گذشت 37 سال به بزرگترین دانشگاه حضوری جهان تبدیل شده است.

دانشگاه آزاد اسلامی بستری مناسب جهت تولید علم ،نوآوری،خلاقیت و شکوفایی استعدادهای جوانان خردمند ایران اسلامی گردیده و سهم بسزایی در توسعه آموزش عالی کشور داشته است.

اینجانب با گرامی داشت آغاز سال تحصیلی جدید و تبریک به محضرتان استادان ،دانشجویان ،کارکنان و بویژه دانشجویان جدیدالورود ،امید به فضل الهی دارم زمینه را برای فعالتهای فرهنگی ،علمی و پیشرفت و آبادانی ایران و سرافرازی آذربایجان عزیز نهایت سعی را مبذول و کوشایی را در اعتلای دانشگاه بکار بندیم.

مقدم شماره پویان علم و دانش گلباران و دانشگاه  آزاد اسلامی خداآفرین به افتخار قدومتان نورباران باد.

آخرین به روز رسانی در شنبه ، 06 مهر 1398 11:46