پیام رئیس دانشگاه جناب آقای دکتر نقوی PDF پرینت پست الکترونیکی
چهارشنبه ، 15 اسفند 1397 08:52

مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای در مورد دانشگاه چنین بیان فرمودند:رکن اساسی دانشگاه ،دانش است و مهمترین وظیفه مجموعه دانشگاهی،تولید عالم،تولید علم ،و جهت دهی صحیح به عالم و علم است.

دکتر ولایتی:<<دانشگاه آزاد اسلامی مولود مبارک انقلاب اسلامی است که سهم عظیمی در رشد علمی کشور از بدو تاسیس تاکنون داشته است این مجموعه علمی که از سرمایه های متخصص ،متعهد و انقلابی فراوانی در بین اساتید ،کارکنان و دانشجویان برخوردار است تا جایی پیش رفته که نام پرآوازه ایران اسلامی مقتدر را در جهان به عنوان صاحب بزرگترین دانشگاه به اهتزاز در آورده است و امروزه الحمدالله به برکت حضور مسئولین انقلابی در مسیر انقلاب اسلامی قرار گرفته است.

پیام رئیس دانشگاه جناب آقای دکتر نقوی:

بسم الله الرحمن الرحیم               هست کلید در گنج حکیم

فاتحه ی فکرت ختم و سخن        نام خدای است بر او ختم کن

با خدای خود عهد کردم که هر آنچه در توان دارم برای دانشگاه و دانشگاهیان صرف کنم و هر آنچه مصلحت باشد انجام دهم.همه کارمندان واستادان دانشگاه برای بنده مهم و ارزشمند هستند و به عنوان یک شخصیت علمی سعی خواهم کرد از طریق دانش،فرهنگ و علم کارهای خود را به پیش ببرم و با استادان و  کارکنان در تعامل باشم.هر کسی که برای اتحاد و هم افزایی بیشتر در رشد اهداف دانشگاه تلاش کند خاضعانه دستانش را می فشارم و چه خوب است تا مسائل و مشکلات را رو در رو حل کنیم و برای ارتقاء دانشگاه همه با هم تلاش کنیم بعلت کمبود رشته های خاص انتظار حمایت را از دانشگاه واحد (مادر) داریم زیرا ما با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می‌کنیم که در سایر دانشگاه ها به مراتب کمتر است .بعنوان مثال نبود رشته های شیلات ،گیاه پزشکی..

در حوزه آموزشی اتکای من به آیین نامه ها خواهد بود و در هر جایی هم که مشکل و کمبودی در بحث آیین نامه داشته باشم سعی خواهم کرد همواره از طریق ضوابط و مقررات مسائل ر احل و فصل نمایم.

آخرین به روز رسانی در دوشنبه ، 27 اسفند 1397 15:24

حداکثر بازدیدهای ماهانه:19624