امضای تفاهم نامه بین دانشگاه و منطقه آزاد ارس PDF پرینت پست الکترونیکی
چهارشنبه ، 14 شهریور 1397 07:14

بسمه تعالی

*امضای تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی مرکز خداآفرین و منطقه آزاد تجاری و صنعتی ارس در شهرستان خداآفرین*

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز خداآفرین ، تفاهم نامه همکاری با موضوع راه اندازی مرکز پژوهشهای علمی و صنعتی مشترک فیمابین دانشگاه آزاد اسلامی خداآفرین و منطقه آزاد تجاری و صنعتی ارس در مورخه ۹۷/۰۵/۲۱ توسط جناب آقای دکتر رستم زاده رئیس دانشگاه آزاد خداآفرین و مهندس نیافر رئیس مرکز تجاری و صنعتی ارس در خداآفرین منعقد گردید.
این تفاهم نامه با هدف حمایت از اساتید و نخبگان و دانشجویان در اجرا و عملی سازی طرهای پژوهشی و فعالیتهای دانش بنیان می باشد که طرفین در این تفاهم نامه از تمام امکانات سخت افزاری و نرم افزاری و نیروی انسانی خود برای پیشبرد همکاری های متقابل تمامی مساعی و تلاش خود را بکار خواهند برد، نظر به پتانسیلها وزیرساختها وامکانات وبا اتکال به درگاه خداوند باریتعالی گام بزرگی در جهت پیشرفت و ارتقا منطقه برداشته شده است که با همکاری شما نخبگان روزی خواهد شد.

+/-
نوشتن نظر
نام:
ایمیل:

آدرس سایت:
عنوان:
قالب نوشته:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]

:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:

کد آنتی اسپم نمایش داده شده در عکس را وارد کنید.
+/- نظر ها
نظر جدید جستجو