اولین همایش ایمنی و مقاوم سازی ساختمان در برابر زلزله در شهرستان خداافرین PDF پرینت پست الکترونیکی
سه شنبه ، 17 بهمن 1396 12:06

شرکت فعالین ،دانشجویان معماری دانشگاه آزاد اسلامی خداآفرین در این همایش بسی بیشتر به حساسیت رشته تخصصی شان پی بردند که در این همایش چهار مسئله تخصصی‌را در دستور کار معماران قرار داده که عبارتند از:

- تعیین روشهایی که بوسیله آن معماران می‌توانند مقاومت ساختمان را در برابر زلزله افزایش دهند.

- برقراری ارتباط میان معماران و مهندسین سازه که موجب ارتقاء و رشد طراحی بر اساس اصول مقاوم در برابر زلزله خواهد شد.

- توجه به ارتباط میان طراحان، کارفرمایان، سازندگان، توسعه دهندگان و دیگر گروههایی که در ارتقاء ایمنی ساختمان در برابر زلزله نقش دارند.

- تعیین نیازهای تحصیلی با توجه به نکات و هشدارهای موجود و اجرای ساختمان در مناطق زلزله‌خیز.

این همایش اولین بار در شهرستان خداآفرین به کمک فرمانداری و دانشگاه آزاد اسلامی خداآفرین و سایر ادارات زیربط برگزار شد.

+/-
نوشتن نظر
نام:
ایمیل:

آدرس سایت:
عنوان:
قالب نوشته:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]

:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:

کد آنتی اسپم نمایش داده شده در عکس را وارد کنید.
+/- نظر ها
نظر جدید جستجو